Inženjering

• Čiste i suve sobe
• HVAC rešenja
• Kontrola vlažnosti vazduh

Veliko iskustvo zaposlenih EuroCons Group u oblasti projektovanja i izgradnje čistih soba, kao i bogata lista referenci, garant su potencijalnom investitoru da će projetkovanje i izvođenje „čistih soba“ biti urađeno na optimalan, energetski efikasan i kvalitetan način.

Zastupstva

Regulacija vlage u vazduhu
Merna oprema

PROJEKTOVANJE I IZGRADNJA ČISTIH SOBA

Investitor dobija efektivna i savremena rešenja, koja garantuju pouzdanu ekspolataciju „čistih soba“ u dugom vremenskom periodu.

 

Čiste sobe se projektuju i izvode u skladu sa potrebnim GMP /FDA regulativama i potrebnim ISO 14644-1:2015 (SRPS EN ISO 14644-1:2016) klasifikacionim standardom za zahtevani kvalitet vazduha.

 

U našem portfoliju su brojni izvedeni projekti „čistih soba“ u oblasti farmacije, prehrambene industrije, industrije savremene elektronike.

 

Prepoznati smo kao inovatori i lideri u regionu za projektovanje i izvođenje „čistih soba“ u oblasti proizvodnje baterija i automobilskoj industriji (primeni strogih standarda VDA 19-1 i VDA 19-2 u izvođenju „čistih soba“ klase CG2 i CG3 i proizvodnih prostorija CG1).

 

Posebno smo ponosni na činjenicu da smo prva firma u regionu koja je sertifikovana od akreditacionog tela SGS za oblast „suvih i čistih soba“ (SCG 9001; 14001, 45001).

 

Ovo omogućava korisniku da, zbog specifičnih zahteva za niskom vlagom, dobije rešenje sa izuzetno niskom temperaturom tačke rose ( i do -80 oC). Ovaj zahtev je specifičan za korisnike u industriji proizvodnje baterija, ali i drugim oblastima industrije.

OD IDEJE DO PUŠTANJA U RAD

ŠTA NAS IZDVAJA U ODNOSU NA KONKURENCIJU?

  • Primena svih prepoznatljivih sistema panela čistih soba u skladu sa potrebama investitora
  • Mogućnost ugovaranja „ključ u ruke“. Potpuna nezavisnost i mogućnost samostalnog izvođenje svih potrebnih aktivnosti na izgradnji „čistih soba“ uz primenu znanja i tradicije duge 20 godina.
  • Mogućnost integracije prepoznatljivih sistema u izgradnji HVAC-a „čistih soba“ kao što su Camfil i Munters, po najpovoljnijim cenama, jer je EuroCons Group ekskluzivni distributer za ove sisteme u regionu.
  • Balansiranje, validacija, kvalifikacija, arhitekture i HVAC i EMS od strane prve akreditovane laboratorije u regionu za oblast ispitivanja svih testova prema ISO 14644-3:2019 (SRPS EN ISO 14644-3:2020). Sve ovo podrazumeva izradu i izvođenje kvalifikacionih protokola (IQ, OQ i PQ) za arhitekturu, HVAC i za sisteme BMS/EMS prema 21 CFR Part 11.
  • Specijalizovano osoblje tehničkog Servisa u okviru kompanije i mogućnost davanja produžene garancije na sisteme i reakcija na probleme u najkraćem roku.

Ostala rešenja

Imate pitanja za nas?

Kako vam možemo pomoći?

    EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.