ECG seminar u Skoplju „Clean room dizajn, regulacija RH i VHP tehnologija za dekontaminaciju“

11.12.2019 Aktuelnosti

EuroCons Group u saradnji sa svojim partnerom za Makedoniju, Eurokom Solucii, organizovao je seminar pod nazivom: „Clean room dizajn, regulacija RH i VHP tehnologija za dekontaminaciju“. Seminar je održan 11. decembra 2019. u Queen’s Hotelu, u Skoplju, Makedonija.

Pred punom salom predstavnika mnogobrojnih kompanija iz Makedonije, seminar je otvorio g. Zoran Ilievski, direktor firme Eurokom Solucii, nakon koga se učesnicima obratio g. Goran Đurić, direktor kompanije EuroCons Group. G-đa Zorana Boltić, konsultant kompanije EuroCons Group, predstavila je GMP (Good Manufacturing Practices), dok je o Clean room dizajnu govorio g. Petar Marković (Termovent Komerc).

G. Zeidan Al-Jamal (Munters) i g. Nikola Pavlović (EuroCons Group) su pružili učesnicima informacije u vezi sa kompletnim rešenjima za regulaciju temperature i vlage, dok je g. Bruno Aze (Steris) u završnom predavanju predstavio Steris rešenja u oblasti VHP (Vaporized Hydrogen Peroxide) tehnologije za dekontaminaciju.

Bila je to izuzetna prilika da se kompanijama u Makedoniji predstave najnovija rešenja koja dolaze od strane dve multinacionalne kompanije Munters i Steris, koje su i globalni lideri u svojim oblastima.

EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.