EuroCons rešenja za Clean/Dry Room okruženje u proizvodnji litijum-jonskih baterija

16.06.2022 Aktuelnosti

EuroCons Grupa je učestvovala na nedavno održanom Automotive & Mobility Forumu u Sofiji, gde su glavne teme bile novi trendovi i tehnologije u automobilskoj industriji, zaključak – AUTOMOBIL BUDUĆNOSTI JE NA ELEKTRIČNI POGON!

Proizvodnja litijum-jonskih baterija je komplikovan tehnički proces koji ima mnogo izazova – među kojima je i zahtev da se sva obrada litijumskih elektroda za ćelije baterije obavlja u uslovima veoma niske vlažnosti vazduha i u okruženju sa niskom koncentracijom čestica. Ovi važni zahtevi zahtevaju postojanje Clean/Dry Room-a.

EuroCons Grupa sa svojim iskustvom i ekspertizom može da vam ponudi rešenja po principu „ključ u ruke“ za najbolje moguće Clean/Dry Room okruženje u proizvodnji litijum-jonskih baterija. Razumemo industriju litijum-jonskih baterija i kako su za svaku vrstu baterija potrebni različiti uslovi proizvodnje.

Radujemo se svetlijoj i čistijoj budućnosti…

EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.