Finska ekonomska delegacija i ambasador Pertti Ikonen posetili Vršac i kompaniju EuroCons Group

27.09.2017 Aktuelnosti

Tokom zvanične posete Vršcu, ambasador Finske Pertti Ikonen je posetio i našu kompaniju, čime nam je ukazao veliku čast i potvrdio vrednost partnerskih odnosa koje postoje između Ambasade Finske i naše kompanije.

Povod posete je obeležavanje stogodišnjice nezavisnosti Finske, i tom prilikom su njegova ekselencija i finska ekonomska delegacija imali sasatanak sa gradonačelnicom Vršca, Draganom Mitrović i privrednicima grada u Skupštini grada Vršca. Po završetku sastanka u Skupštini, g-din Pertti Ikonen je zasadio drveće u parku na Pozorišnom trgu. Osim sadnje „Stabla prijateljstva“, delegacija Finske donirala je i knjige biblioteci vršačke gimnazije, a u sklopu posete istoj, gde je ambasador održao i prezentaciju učenicima.

Nakon zvanične posete najznačajnijim institucijama grada, njegova ekselencija je obišla i prostorije kompanije EuroCons Group i porazgovarala sa zaposlenima, a kasnije se poseti pridružila i gradonačelnica Vršca, Dragana Mitrović.

Kompanija EuroCons Group izuzetnu važnost pridaje i razvitku grada Vršca, gde je i osnovana, i gde se razvija već 14. godina, tako da je poseta predstavnika Ambasade Finske i finskih kompanija našem gradu, samo jedan od pokazatelja da Vršac ima potencijal za dalji rast i napredak.

Inače, Finska važi za najčistiju i najzeleniju državu, kao i zemlju koja značajan doprinos daje obrazovanju, što je donacija drveća i knjiga i potvrdila.

EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.