Kompanija EuroCons Group na „Karijernom ćaskanju” na Mašinskom fakultetu

20.01.2017 Aktuelnosti

Nakon uspešno organizovanog predavanja na Mašinskom fakultetu, koje je visoko ocenjeno od strane studenata i predstavnika fakulteta, kompanija EuroCons Group učestvovala je na događaju nazvanom “Karijerno ćaskanje”, održanom 29. decembra 2016. godine na Mašinskom fakultetu. Događaj je organizovan u okviru jednosemestralnog fakultativnog kursa “Veštine upravljanja karijerom” za studente završne godine master studija, u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

“Karijerno ćaskanje” realizovano je u vidu neformalnog razgovora studenata sa predstavnicima četiri kompanije: Air Srbija, Robert Bosch, Naučno – tehnološki park Beograd i EuroCons Group. Ispred kompanija bili su predstavnici HR sektora i diplomirani mašinski inžinjeri, koji su učesnicima davali karijerne savete, te pružali informacije vezane za prilike i mogućnostima za rad u kompanijama. Cilj događaja bio je upoznavanje studenata sa realnim okolnostima i potrebama na tržištu rada.

Ovaj događaj predstavlja treći u nizu koji je kompanija EuroCons Group realizovala na Mašinskom fakultetu, sve u cilju upoznavanja budućih generacija inžinjera sa radom u branši, novim znanjima i tehnologijama. Očekujemo da će se dobra sardanja sa obrazovnim institucijama nastaviti, na zadovoljstvo svih učesnika.

EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.