Kompanija EuroCons Group organizovala „MUNTERS Seminar o kontroli vlažnosti vazduha“

26.05.2016 Aktuelnosti

Kompanija EuroCons Group je u saradnji sa švedskom kompanijom MUNTERS organizovala „MUNTERS Seminar o kontroli vlažnosti vazduha“, kome su prisustvovali predstavnici vodećih kompanija naše zemlje.

EuroCons Group je već tri godine ekskluzivni zastupnik kompanije Munters na teritoriji Srbije i zemalja u okruženju.

Munters je globalni lider u kontroli vlažnosti vazduha (odvlaživanje, odnosno sušenje i vlaženje) i jedan od glavnih partnera za energetski efikasna rešenja za tretman vazduha. Koristeći inovativne tehnologije, Munters je kreirao rešenja za ostvarenje potrebnih klimatskih uslova u industrijama kao što su proizvodnja hrane, farmaceutska industrija, hlađenje Data centara…

„MUNTERS Seminar o kontroli vlažnosti vazduha“ bio je edukativnog karaktera, namenjen mašinskim inženjerima – projektantima, tehnolizima, kao i ostalim stručnjacima koji su želeli da nauče nepobitne činjenice o kontroli vlage u vazduhu. Imao je vrlo interaktivan karakter, što pokazuje veliku zainteresovanost učesnika za naprednu tehnologiju koja je ovom prilikom predstavljena.

Seminar je otvorio direktor i vlasnik kompanije EuroCons Group-e, Goran Đurić, a nakon njegovog izlaganja, predavanje je nastavio vodeći stručnjak i direktor prodaje kompanije Munters, gospodin Owe Löfqvist. Konkretne slučajeve upotrebe Munters-a u Srbiji, a koji su izvedeni od strane EuroCons Group-e, predstavio je Stručni saradnik za inženjering Saša Živković.

„MUNTERS Seminar za kontrolu vlažnosti vazduha“ pored edukativnog karaktera, poslužio je i kao mesto susreta stručnjaka iz raznih kompanija i prilika da se ostvare novi poslovni kontakti i utvrdi već postojeća uspešna saradnja. Uspešna realizacija pokazatelj je kvalitetnog sistema odnosa i poslovanja koje EuroCons Group-a ima prema svojim principalima, kao i sadašnjim i budućim klijentima.

EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.