Kompanija EuroCons Group poklonila klima komoru Mašinskom fakultetu u Beogradu

07.03.2017 Aktuelnosti

Kompanija EuroCons Group, u saradnji sa kompanijom Termovent Komerc, poklonila je Mašinskom fakultetu u Beogradu Klima komoru sa uzorcima filtera od M5 do F9, od sintetičkih i staklenih vlakana.

Cilj donacije je da se studentima na vežbama, kao i inženjerima i polaznicima kursa o energetskoj efikasnosti, omogući da direktno ovladaju poljem energetske efikasnosti filtera u HVAC sistemima. Na taj način će ova klima komora dobiti svoju primenu, kako u teorijskom, tako i u praktičnom delu nastave koji se tiče testiranja energetske efikasnosti.

Klima komora putem koje se vrši ispitivanje raznih vrsta filtera i dokazivanje njihove efikasnosti, pruža podatak, o energetskim uštedama sistema u koje se ugrađuju filteri, a koje se postižu pravim odabirom filtera.

Ovom donacijom, kompanija EuroCons Group potvrdila je uspešnu saradnju sa Mašinskim fakultetom u Beogradu, kao i značaj koji pridaje edukaciji budućih inženjera.

EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.