Platinasti AAA sertifikat za EuroCons Group

01.01.2023 Aktuelnosti

Velika nam je čast što naša kompanija pripada grupi najuspešnijih kompanija sa najvišim kreditnim rejtingom u poslovanju, kako nas je ocenila renomirana bonitetna kuća Dun & Bradstreet!

Nakon Dun & Bradstreet analize naš kreditni rejting u poslovanju za 2022. godinu je PLATINUM, što predstavlja natprosečnu bonitetnu vrednost preduzeća koja tri godine zaredom iskazuju Zlatnu AAA bonitetnu izvrsnost.

Platinasta bonitetna izvrsnost je ocena kojom Dun & Bradstreet na osnovu različitih kriterijuma ocenjuje bonitetnu vrednost preduzeća u dužem periodu – takođe je sastavni deo procene solventnosti, kreditne sposobnosti, zaduženosti, profitabilnosti i drugih kriterijuma rizika poslovanja sa kompanijom.

Preduzeće koje iskazuje Platinastu bonitetnu izvrsnost predstavlja najpouzdanijeg, najverodostojnijeg poslovnog subjekta s najnižim rizikom za saradnju sa svim poslovnim partnerima: dobavljačima, kupcima, osiguravajućim kućama, bankama i drugim poslovnim partnerima.

Hvala našem timu na izuzetnim poslovnim rezultatima, i našim poslovnim partnerima na poverenju!

EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.