Najveći clean room projekat u jugoistočnoj Evropi

15.03.2018 Aktuelnosti

Uprkos izuzetno jakoj međunarodnoj konkurenciji, kompanija EuroCons Group, sa svojom izvođačkom firmom Darnico d.o.o., ugovorila je posao izgradnje „čistih soba“ za potrebe nove fabrike YURA u Leskovcu. Ovo je još jedna potvrda kvaliteta poslovanja EuroCons grupacije i njenog liderstva u oblasti Clean room-a na ovim prostorima.

Trenutno, ovo je jedan od najvećih projekata „čistih soba“ u jugoistočnoj Evropi, a prvi u automobilskoj industriji u našoj zemlji.

Ukupna količina panela čistih soba je skoro 15.000m2, gde je samo jedna prostorija preko 6.000m2. Rok završetka projekta je samo 100 dana od ugovaranja posla, od toga samo 75 dana za montažu. Rad na objektu je počeo 15. marta, a završetak posla je planiran za 30. maj 2018. god.

Kompletan posao se izvodi sa panelima domaćeg proizvođača Termovent Komerc d.o.o., sa kojom naša kompanija ima partnersku saradnju od njihovog početka proizvodnje panela čistih soba.

I na kraju, kvalitet urađenog posla biće verifikovan od strane naše akreditovane laboratorije za validaciju čistih soba, Labprova d.o.o.

EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.