Seminar o filtraciji vazduha u industriji hrane i pića

24.09.2019 Aktuelnosti

Kompanija EuroCons Group zajedno sa švedskom kompanijom Camfil, svetskim liderom u proizvodnji i prodaji filtera za vazduh, organizovala je „Seminar o filtraciji vazduha u industriji hrane i pića“. Seminar je održan 24.09.2019. godine, u Hotelu „Srbija“, u Vršcu, gradu u kome je osnovan EuroCons Group.

Seminar je otvorio g. Bjorn Frendin, direktor prodaje (Camfil), nakon čega je g. Nebojša Vasilev, inženjer za filtraciju vazduha (EuroCons Group), učesnicima predstavio kvalitet vazduha i njegov uticaj na zdravlje. Od strane g. Borislava Brzevića, regionalnog menadžera (Camfil East Europe), učesnici su dobili značajne informacije o ulozi filtracije vazduha u energetskom bilansu HVAC sistema.

Poseban gost na predavanju je bio g. Ross Dumigan, F&B segment manager (Camfil), sa svojim izlaganjem o specifičnim aplikacijama i zahtevima u industriji hrane i pića i rešenjima za filtraciju vazduha (Prosafe, CC6000). Takođe, predstavio je i novi standard ISO 16890 i novu Eurovent energetsku klasifikaciju, kao i novi BRC standard u industriji hrane i pića, što je bilo od posebnog značaja za prisutne.

EuroCons Group je ekskluzivni zastupnik Camfil-a na teritoriji Srbije i Crne Gore od 2003. godine, i već par godina unazad, ove dve kompanije uspešno organizuju seminare, na kojima domaćim kompanijama donose znanja o najnovijim rešenjima i aplikacijama iz oblasti filtracije vazduha, ovaj put u industriji hrane i pića, a koje Camfil sprovodi na svetskom nivou.

EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.