Team building EuroCons – Camfil – Munters

07.12.2019 Aktuelnosti

U Vršcu je naša kompanija organizovala trodnevni team building u periodu od 04 – 06. decembra, sa predstavnicima svoje dve principalske kompanije iz Švedske: Camfil i Munters.

Na radnom delu ovog sastanka, radilo se na planovima za proširenje i unapređenje saradnje, koja već uspešno traje dugi niz godina. Naši partneri su posetili i EuroCons Logistički Centar, koji je početkom 2019. godine postao deo EuroCons grupacije.

Organizovan je i obilazak Vršca, grada u kojem je pre više od 16 godina osnovan EuroCons Group. Gosti su imali prilike da uživaju u razgledanju kulturno istorijskih znamenitosti, kao i u panorami grada, koja se pruža sa čuvene Vršačke kule – simbola grada. Ceo program je upotpunila i gala večera u hotelu Villa Breg.

Kao i do sada, naši planovi su da i ubuduće gradimo odnos poverenja i dugoročne poslovne saradnje sa našim principalskim kompanijama Camfil i Munters, što je i glavni postulat poslovanja kompanije EuroCons Group.

EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.