Mikrofiltracija

Kompanija Graver Technologies, deo Marmon grupacije, Berkshire Hathaway Company, svetski poznate asocijacije Marmon Holding, Inc., ističe se u industriji sa 11 različitih proizvodnih sektora i godišnjim prometom od 7 mlrd US$. Posvećeni dizajnu, razvoju i proizvodnji opreme, Graver Technologies omogućava i potpomaže razdvajanje, prečišćavanje i procesnu filtraciju.

Saznaj više

Proizvodni program

Nakon 150 godina rada i postojanja, Graver Technologies je razvio proizvodni asortiman, koji se može podeliti u četiri različita sektora:

• Filteri za mikrofiltraciju tečnosti
• Jonske mase i sistemi za poliranje kondenzata
• Pomoćna filtraciona sredstva – adsorberi
• Filteri za filtraciju komprimovanog vazduha i gasova

Kompanija EuroCons Group postala je 2012. godine ekskluzivni zastupnik kompanije Graver Technologies za Srbiju i region.

Menadžment i sistem kontrole kvaliteta garantovan je sertifikatima ISO 9001, uključujući i 10CFR50 App. B-QAC za nuklearna postrojenja, ASME Section VII, PED 97/23/EC i NSF International. Graver Technologies nudi razne vrste filtera, različitog poroziteta, dimenzija i stepena filtracije.

Membrane (PES, PTFE)
Plisirani (Polipropilen, staklena vlakna)
Kućišta za filtere

Ostala rešenja

Imate pitanja za nas?

Kako vam možemo pomoći?

    EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.