Team building – Rafting Tarom i Drinom

03.07.2023 Aktuelnosti

Poslednji vikend juna proveli smo uživajući u raftingu Tarom i Drinom i uverili se u to da je ovaj ambijent odličan za team building druženja.

Uz pomoć veštih skipera, uspešno smo savladali sve brzake i naučili kako da zajednički veslamo do cilja. Kretanje čamca pravi je primer toga koliko je saradnja važna za svaki tim koji je posvećen zajedničkom cilju. Isprobali smo, iz zabave, kako je to kada jedni veslaju napred, a drugi nazad. Čamac se samo okreće u krug.

Na putu do kanjona reke Tare, obišli smo Višegrad i prošetali se preko ćuprije na Drini, dok smo u povratku posetili železničku stanicu Šarganska osmica i Drvengrad na Mokroj gori.

EuroCons Group broji više od 110 zaposlenih u Beogradu i Vršcu. Team building je prilika da se okupimo i napravimo zajednički predah od redovnih aktivnosti. Naši timovi upravo finalizuju velike projekte poput proizvodne hale kompanije Nidec Elesys Europe u Novom Sadu, ujedno pripremajući se za nove projekte.

Povratak u kancelarije obeležile su nam anegdote, fotografije i video snimci sa team buldinga. Pod lepim utiscima, već sada razgovaramo o tome kako bi naredni team building mogao da izgleda i nadamo se da će nam se tada još veći broj kolega pridružiti.

EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.