EuroCons logistički centar - ELC

Površina

EuroCons logistički centar (ELC) nalazi se na ulazu u Vršac, iz pravca Beograda. Lokacija je namenjena investitorima, za ulaganja u Greenfield, kao i za iznajmljivanje proizvodnog i skladišnog prostora. Ukupna površina ove lokacije je 32.144 m2.

Na lokaciji se nalazi skoro 5.000 m2 zgrada sa velikim parking prostorom za automobile i kamione i komunikacijskim putevima unutar lokacije.

Ukupna površina lokacije

Ukupna površina objekata

Na lokaciji se nalaze sledeće zgrade

  • 1. Proizvodni pogoni
  • 2. Regalno skladište
  • 3. Podno skladište
  • 4. Radionica
  • 5. Portirnica
  • 6. Servis EuroCons Group
1500
1920
1200
160
100
Sve su zgrade u funkcijama, dugoročno iznajmljene sledećim kompanijama:

Infrastruktura

Kompletna lokacija je ograđena, a na ulazu se nalazi potpuno opremljena portirnica - sa centralnim sistemom sa kamerama za nadgledanje kompletne lokacije i radionicom sa našim timom tehničara odgovornim za održavanje lokacije.

Infrastruktura lokacije je potpuno opremljena - struja, gas, sistem otpadnih voda, gradska voda, internet i putne veze.

Potencijal

Pošto je ukupna površina zemljišta veća od 32.000m2, postoji potencijal za izgradnju novih zgrada (magacina, proizvodnih pogona, radionica), zavisno od potencijalnih zahteva investitora. Raspoloživo zemljište za novog investitora je više od 16.000 m2.

Takođe, planira se da se na lokaciji nalaze i prilagođeni terminali i kancelarije, što bi moglo puno pomoći uvoznim i izvoznim aktivnostima.

EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.