Prilagođena rešenja za tretman voda

Aqua Innovation GmbH, (Švajcarska) bavi se proizvodnjom i projektovanjem sistema koje koriste UV-C zračenje za dezinfekciju vode i vazduha.

Saznaj više

Jedinice za UV-C dezinfekciju vode

Kako voda za piće postaje sve vredniji resurs u celom svetu i sve je više argumenata u korist dezinfekcije vode bez upotrebe hemijskih substance, sve je veća upotreba sistema za UV-C dezinfekciju vode. Upravo je serija A firme Aqua Innovation, koja je testirana biodozimetrijski, pogodna za primenu u procesu dezinfekcije pijaće vode. Ovom metodom omogućava se redukcija patogenih bakterija do 99,999%.

Jedinice za dezinfekciju vazduha

Posebni sistemi predviđeni su za dezinfekciju i sterilizaciju vazduha kao i površina unutar prostorija ili za centralnu klimatizaciju i ventilaciju. UV-lampe za dezinfekciju vazduha nalaze se u nerđajućim kućištima, a samo cirkulisanje vazduha kroz nju obezbeđuje ventilator odgovarajućeg kapacitieta. U ovom slučaju osoblje može nesmetano boraviti u prostoriji dok UV lampa u radi i omogućava konstantano uništavanje mikroorganizama.

Ostala rešenja

Imate pitanja za nas?

Kako vam možemo pomoći?

    EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.