Nerđajuće čelične cevi i fitinzi

Dockweiler AG, Nemačka, je proizvođač nerđajućih cevi sa kompletnim programom cevnih elemenata, konekcija i zaptivki za farmaciju i ultra čiste procese.

Dockweiler objedinjuje kompletan program cevnih sistema koji zadovoljava najzahtevnije sterilne i aseptične aplikacije. Svaki od proizvoda dostupan je u različitim kvalitetima završne obrade i različitim materijalima.

SAZNAJ VIŠE

Kvalitet obrade: GASOVI

Najviši kvalitet površine u pogledu hrapavosti i čistoće. Optimalna zaštita od korozije i odlična zavarljivost. Namenjen za transport UHP gasova u industriji poluprovodnika i finoj hemijskoj industriji.
Visoki kvalitet završne obrade, mehanički polirana i anodno očišćena površina.
Pogodan za transport kompresovanog vazduha, medicinskog kiseonika, kao i za razmenjivače toplote u solarnim termoelektranama, idt.
Cevi specifične tvrdoće namenjene za kompresione fitinge.
KVALITET OBRADE: Tečnosti

Premium proizvod namenjen za transport senzitivnih medijuma u farmaceutskoj i biotehnološkoj industriji. Ocenjen je ocenama koje odgovaraju higijenskim klasama H4 do HE5 prema DIN 11866/11865/11864. Sadržaj ferita od ≤ 0,5% obezbeđuje odličnu otpornost na koroziju.
Univerzalni proizvod za transport tečnosti koji odgovara higijenskim klasama H3 do HE3 prema DIN 11866/11865/11864.
Cevi i fitinzi u skladu sa ASME BPE standardom.

Ostala rešenja

Imate pitanja za nas?

Kako vam možemo pomoći?

    EuroCons Group koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više o kolačićima mozete pročitati na stranici Politika kolačića.